top of page

The Mule Company

Frilansprosjekt for Mule Company 


Om prosjektet

Mule Company er et band som holder til på Kongsberg. De holder årlige konserter, og har behov for plakater for å promotere. For konserten i 2024 laget jeg en plakat og et banner til konsertens Facebook-event. I tillegg ønsket de seg logo.


Logo

Logoen er inspirert av ekspressiv vintage typografi, og tar utgangspunkt i skriften Eighties Nostalgia, av SilverStag Type Foundry. Skriften har en rekke alternative glyfer, og utenom å velge hvilke av disse som skulle brukes, og manuelt justere kerning og størrelser, er det lite som er forandret fra skriftens originale glyfer. Sekundærlogoen er laget horisontal, og med lik størrelse på all skrift, for å kunne brukes på flater hvor primærlogoen ikke passer, eller har for liten tekst. For at trackingen i ordet "the" skulle matche resten av sekundærlogoen ble det laget en ligatur av bokstavene "T" og "h".


Plakat

Bandet spiller i hovedsak rock og bluesrock fra 60- og 70-tallet, og plakaten er tydelig inspirert av denne tidens psykadeliske plakater, både i typografi, illustrative elementer og fargebruk. Den psykadelia-inspirerte skrifttypen benyttet på plakaten er 8 heavy designet av Giulio Galli.


Coverfoto av wirestock/Freepik.com

Mockup av Vectonauta/Freepik.com

  • Epost
  • Instagram
  • LinkedIn

©2023 Anina Rasmussen

aninar.ar@gmail.com

blomst_gronn.png
bottom of page