top of page

Atelieret

Fiktivt prosjekt for det oppdiktede kunstnerkollektivet Atelieret.


Logo

Det første Atelieret behøvde var en logo. Jeg valgte her en skriveskrift ved navn LiebeGerda, som jeg gjorde noen endringer på for å dempe det rustikke preget noe. Logoen viser til håndverket og det analoge i kunstnernes arbeider. Den penselmalte logoen fungerer som en slags signatur for Atelieret.


Plakat

Plakatene er til en spesifik sommerutstilling, og det finnes en plakat for hver kunstner som skal være med. Her er kunsten i fokus, og rammet inn som et slags polaroidbilde. Logoen er plassert nederst i høyre hjørnet som man som regel gjør med signaturer på kunstverk, på en slik måte at det er Atelieret som stolt presenterer sine kunstnere. All tekst er satt i Lexia Mono, som kan minne om en noe modernisert skrift fra en skrivemaskin. Dette viser igjen til det håndlagde og analoge, på samme måte som logoen og den polaroid-inspirerte rammen. Rammen gjør det også lettere for Atelieret å skrive ut plakatene selv, eller billigere, da man slipper å beskjære dem. Det samme konseptet kan også brukes for andre utstillinger senere, både felles og individuelle.


Visittkort

Visittkortene er hold relativt enkle, i stil med plakatene. Kontaktinformasjonen til selve Atelieret står sammen med logoen, mens kunsterens informasjon står på andre siden for å oppnå en enkel og intuitiv gruppering.


Malerier er hentet fra unsplash.com

Mockups er hentet fra freepik.com

  • Epost
  • Instagram
  • LinkedIn

©2023 Anina Rasmussen

aninar.ar@gmail.com

blomst_gronn.png
bottom of page